Δελτίο Τύπου 19032021 – ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ – «Συνέντευξη στο myportal.gr με υποψήφια μέλη της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ από τη Θεσσαλονίκη η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

«Συνέντευξη με υποψήφια μέλη της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ από τη Θεσσαλονίκη στο myportal.gr η οποία μεταδόθηκε ζωντανά στο διαδίκτυο»

 

 

Από τη Θεσσαλονίκη ξεκίνησε η πρώτη διαδικτυακή ζωντανή συζήτηση-συνέντευξη της πρωτοβουλίας «ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ» με τη συμμετοχή έξι υποψηφίων μελών για το Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

 

Την συνέντευξη συντόνισε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κανελλάκης και η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από το διαδικτυακό website  myportal.gr.

 

Αναλύθηκαν οι θέσεις της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ, ενώ απαντήθηκαν ερωτήματα που αφορούν την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ελλάδα την επόμενη ημέρα των εκλογών. Στο website www.hellenicbasketball.gr μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προγραμματικές θέσεις της πρωτοβουλίας.

 

Συζητήθηκαν διεξοδικά θέματα και προβλήματα της «μπασκετομάνας» Θεσσαλονίκης, αναλύθηκαν οι λόγοι που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, ενώ προτάθηκαν λύσεις που φιλοδοξούν να ξαναφέρουν το μπάσκετ της πόλης αλλά και όλης της Ελλάδας σε νέους δρόμους ανάπτυξης και προόδου.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν από την πρωτοβουλία ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ οι παρακάτω υποψήφιοι:

 

Γιάννης Τσουμής, Πολιτικός Μηχανικός ΑΠΘ, πρώην Διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, Α’ Αντιπρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.Θ. (Θεσσαλονίκης)

 

Δημήτρης Παπαδόπουλος, Ιατρός  αναισθησιολόγος, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, πρώην Διεθνής καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και της ΑΕΚ

 

Κλεάνθης Γάλλος, Δικηγόρος και πρώην καλαθοσφαιριστής σε ΑΡΗ, MENT, Μέλος ΔΣ Ε.ΚΑ.Σ.Θ. (Θεσσαλονίκης)

 

Αντώνης Παπαγιαννούλης, Αντισυνταγματάρχης ε.α. Αεροπορίας Στρατού, χειριστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων, Πρόεδρος Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ., (Κεντρικής Μακεδονίας)

 

Στη συζήτηση συμμετείχε ο υποψήφιος με την πρωτοβουλία Φάνης Χριστοδούλου, πρώην Διεθνής καλαθοσφαιριστής, ο οποίος ανέλυσε τους λόγους που η Εθνική ομάδα είχε την κυριαρχία στους αγωνιστικούς χώρους την χρυσή εποχή του 1987 αλλά και μετέπειτα.

 

Για την ανάπτυξη του Γυναικείου μπάσκετ σε Εθνικό επίπεδο η υποψήφια με την πρωτοβουλία Βάσω Στασινού Νικοπολίδη, πρώην Διεθνής καλαθοσφαιρίστρια και συνιδρύτρια του 4moms.gr, ανέλυσε το σχεδιασμό και τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί.

 

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τους υποψηφίους να δίνουν το δικό τους μήνυμα για την επόμενη ημέρα του Ελληνικού μπάσκετ και την αναπτυξιακή πολιτική που σχεδιάστηκε, έτσι ώστε το άθλημα να βγει από το σημερινό αδιέξοδο.

 

 

Όλη τη συνέντευξη – συζήτηση μπορείτε να τη δείτε από το κανάλι YouTube της πρωτοβουλίας ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ στο παρακάτω Link.  https://youtu.be/VzuvmbKAPbQ

 
No Comments

Post A Comment