ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 31082021 — ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ – «Δήλωση Παναγιώτη Φασούλα, Υποψηφίου Προέδρου ΕΟΚ»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Πειραιάς, 31 Αυγούστου 2021

 

«Δήλωση Παναγιώτη Φασούλα, Υποψήφιου Προέδρου Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ)»

 

 

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης βιώνει την χειρότερη περίοδο της ιστορίας της, συρόμενη στα δικαστήρια από τον Μάρτιο μέχρι σήμερα και μη έχοντας αυτή την στιγμή νόμιμα εκλεγμένη διοίκηση, όπως όλες οι υπόλοιπες αθλητικές ομοσπονδίες στη χώρα.

Δεν μπορώ  να γνωρίζω το ακριβές περιεχόμενο της σημερινής απόφασης του Δικαστηρίου και καλό θα ήταν οι φερόμενοι ως ασκούντες εκτελεστική εξουσία μέσα στην Ομοσπονδία, να το δημοσιοποιήσουν.

Στην παρούσα προσωρινή διοίκηση της οποίας η υπόσταση έχει αμφισβητηθεί και μέχρι τώρα δεν έχει εκδοθεί δικαστική κρίση  κατά του κύρους της αλλά ούτε και υπέρ αυτού, υπάρχουν συγκεκριμένα πρόσωπα με εκτελεστική αρμοδιότητα.

Αυτά τα πρόσωπα, όλο αυτό τον καιρό υπερβαίνουν τις αρμοδιότητες μιας διορισμένης διοίκησης και κάνουν κατάχρηση της όποιας εξουσία τους.

Παρ’ όλα αυτά νομίζω ότι δεν υπάρχει περιθώριο το μπάσκετ να παραμείνει άλλο ακέφαλο και οποιαδήποτε άλλη σκέψη πέραν της διεξαγωγής  εκλογών θα αποβεί καταστροφική για το άθλημα.

Ας κατανοήσουν όλοι ότι η αλλαγή  είναι προ των πυλών και έρχεται από τους πρωταγωνιστές της άνοιξης του ελληνικού μπάσκετ.

 

Παναγιώτης Φασούλας

Υποψήφιος Πρόεδρος ΕΟΚ

“ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΦΑΣΟΥΛΑ”

Πρώτα το Μπάσκετ-03
No Comments

Post A Comment