Ο Αντώνης Παπαγιαννούλης γεννήθηκε στην Κατερίνη στις 2 Ιανουαρίου του 1952. Εκεί μεγάλωσε και τελείωσε το εξατάξιο γυμνάσιο. Στην διάρκεια των μαθητικών μου χρόνων έπαιξε μπάσκετ στην τοπική ομάδα ΣΦΚ Πιερικός σε θέση Πάουερ φόργουορντ (4άρι).
Στα χρόνια που ακολούθησαν, φοίτησε στην Σχολή Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ), όπου και αποφοίτησε το 1972 με τον βαθμό του ανθυπολοχαγού, ως χειριστής αεροσκαφών και ελικοπτέρων. Υπηρέτησε τα επόμενα χρόνια σε πολλές μονάδες της Αεροπορίας Στρατού ως χειριστής και αργότερα ως εκπαιδευτής χειριστών. Αποστρατεύτηκε το 1992 με τον βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.
Στις 22 Ιουλίου του 1979 νυμφεύθηκε την Όλγα Γιαννίκη – καθηγήτρια αγγλικών και μαζί της απέκτησε τις δύο κόρες μου Φανή (1980) και Ζωή(1983).
Οι διοικητικές του δραστηριότητες γύρω από το μπάσκετ ξεκίνησαν το 1988, όπου ασχολήθηκε ως έφορος, γενικός αρχηγός και τελικά πρόεδρος του ερασιτέχνη Πιερικού. Από το 1992 είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. και τα τελευταία 9 χρόνια είναι πρόεδρος αυτής.
Διετέλεσε πρόεδρος της αερολέσχης Κατερίνης.
Στις δύο τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στον δήμο της Κατερίνης όπου είχε την τιμή να υπηρετήσει την πόλη του.