Γεννήθηκα στη Λάρισα στις 27 Ιουνίου 1961. Τελείωσα το 2ο Λύκειο Λάρισας το 1979 και αποφοίτησα από το Οικονομικό Τμήμα της Σχολής Νομικών & Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1985. Είμαι παντρεμένος με δύο τέκνα.

Ασκώ το επάγγελμα του Οικονομολόγου Φοροτεχνικού ως ελεύθερος επαγγελματίας, κατέχοντας Άδεια Οικονομολόγου-Λογιστή Α’ τάξης. Διετέλεσα Εσωτερικός Ελεγκτής στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, καθώς επίσης και Επιστημονικός Υπεύθυνος σε προγράμματα Μηχανογραφημένης Λογιστικής σε κρατικά και ιδιωτικά επαγγελματικά κέντρα επαγγελματικής κατάρτισης.

Είμαι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και διετέλεσα Πρόεδρος της Τριμελούς Επιτροπής Έγκρισης Αδειών Λογιστή – Φοροτεχνικού Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος Περιφερειακού Τμήματος Θεσσαλίας.

Ήμουν αθλητής στα τμήματα υποδομής στο Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας (ΓΣΛ), αθλητής και ιδρυτικό μέλος του Αθλητικού Ομίλου ΑΣΤΕΡΑΣ Λάρισας.

Από το 1993 έως το 2015 ήμουν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Λάρισας (ΑΕΛ) – Ερασιτεχνικό Σωματείο από τις θέσεις του Προέδρου, του Γενικού Γραμματέα και του Ταμία σε διαφορετικές θητείες, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Τμήματος Καλαθοσφαίρισης και ως σήμερα παραμένω ενεργό μέλος του σωματείου.

Από το 2006 έως και το 2015 ήμουν Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Θεσσαλίας (ΕΣΚΑΘ).

Από τον Οκτώβριο του 2019 είμαι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Ε.Α.Κ. Λάρισας.